Як відомо, у своєму прагненні запам'ятатися клієнтам підприємці, часом, переступають межі моралі. Так і власники сервісу з доставки гарячих обідів точно надовго затримаються в спогадах жителів Харкова. Відповідне фото розмістили в Telegram-каналі "Хуевый Харків".

Їжа, pxhere

Так, у період карантину багато українців намагаються підняти собі настрій, як можуть і зайнятися чим-небудь. Більшість наших громадян сидять вдома і не у всіх є можливість перейти в режим віддаленої роботи. Вимушене неробство змушує шукати собі розвагу і багато хто в його пошуках звертаються до інтернету, де знаходять не мало цікавих і курйозних знімків.

На просторах мережі користувачі потішаються над знімком з Харкова. В кадрі добре видно фургон з сервісу з доставки гарячих обідів. Цей бізнес напевно приносить пристойний дохід своїм власникам в період карантину.

Тільки от, у своєму прагненні до креативності, власники злегка "перегнули палицю" і захопилися. Напис на фургоні свідчить FoodHub, що досить співзвучно з популярним в світі інтернет-ресурсом "для дорослих". Додаткових асоціацій додають язики полум'я, зображені на фургоні знизу. Їх можна трактувати двояко, з одного боку цілком пристойне прагнення доставити клієнтові замовлення в гарячому вигляді, а з іншого боку можна продовжити асоціації з тим же сайтом "для любителів погарячіше". Та й сама напис по оформленню схожа з сайтом.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Фургон, Telegram

Так чи інакше, така "подача" гарячих обідів точно запам'ятається клієнтам, а власники можуть святкувати свій успіх.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві побили пасажира автобуса за те, що він закашлявся.

Як повідомляв портал "Знай.ua", киянам показали, як їх діти розважаються на карантині.

Також "Знай.ua" писав, що відбувається в Україні та світі під час пандемії коронавірусу.