Неприємну знахідку зробила в пачці з борошном харків'янка. Про це вона написала у телеграм-паблике «Чорний список», публікуючи фотографії «сюрпризу», який підстерігав її в борошні.

На опублікованих знімках – майже двокілограмова упаковка пшеничного борошна виробника «Файна». Як обіцяє на пачці сам виробник, продукт – вищого сорту.

Однак у процесі приготування їжі виявилося, що в борошні є якийсь сторонній предмет – з першого погляду харків'янці здалося, що перед нею – «моток павутини від молі або інших комах».

Фото: «Чорний список»
Фото: «Чорний список»
Фото: «Чорний список»

Фото: «Чорний список»
Фото: «Чорний список»
Фото: «Чорний список»

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

«Просіяла і побачила це, відразу подумала, що це моток павутини від молі або інших комах. Придивилася - це нитка, невідомого походження. Виглядає дуже огидно», - написала вона під фотографіями в паблике.

У коментарях користувачі припускають, що це шматок нитки, якою зазвичай зашивають пачки з борошном. Однак, як і чому цей шматок нитки виявився всередині упаковки, це не пояснює.

Нагадаємо, АТБ здивував своїх покупців улюбленим фруктом сумнівної якості, українці в люті.

Як повідомляв портал "Знай.іа", продукт невизначеного кольору і консистенції — АТБ начисто відбив апетит у українців.

Також "Знай.іа" писав, АТБ перетворив українців на голодних гладіаторів, а все з-за буханця соціального — епічні кадри.