Однією з хворих на коронавірус у Київській області стала харків'янка. За інформацією видання «Об'єктив», це дружина заступника голови Харківської облради Володимира Скоробагача.

У виданні зазначають, що чиновник недавно прилетів з Європи і відчув себе погано. Йому провели кілька тестів на коронавірус, але всі вони виявилися негативними.

Сам чиновник стверджує, що відразу самоізолювалося, як тільки запідозрив недобре. Проведеним тестам він не довіряє.

«У нас, мені здається, тести не надто якісні. Або взагалі незрозуміло, звідки вони», - заявив в інтерв'ю ЗМІ Скоробагач.

Тим часом у його дружини Вікторії, яка знаходиться на території Київської області, виявили вірус COVID-19.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Щоб перестрахуватися, чиновник зробив ще один тест в приватній клініці, яка надсилає зразки на обробку в Німеччину, і тепер чекає результатів звідти. До того часу він продовжить перебувати в самоізоляції - температура тіла у нього все ще підвищена, і нічим не збивається.

Щодо інформації, повідомленої МОЗ станом на 20.03.2020 (перший випадок захворювання на коронавірус у Харківській області). ⠀ Коронавірус підтверджений у 37-річної харків'янки, яка повернулася 11 березня з Франції і з того часу і дотепер перебуває на території Київської області. ⠀ Станом на цю годину, на території регіону зафіксованих хворих на коронавірус не перебуває.

Geplaatst door Олексій Кучер op Vrijdag 20 maart 2020