Після закриття Харківського метрополітену на карантин по коронавирусу багато городян раптово усвідомили, як сильно їм не вистачає звичного транспорту. Відповідне фото-зізнання опублікували на сторінці в Instagram-каналі «Х**вий Харків».

На фотографії – плакат, який на вході в закриту станцію метро прикріпили скорботні городяни. На плакаті розмістили напис «18.03.20. Метро. Пам'ятаємо, любимо, сумуємо. Вдячні харків'яни».

Скрін фото: Instagram-канал «Х**вий Харків»

В коментарях городяни не стримують емоцій, висловлюючи своє співчуття з приводу закриття метрополітену.

«Метро - ми сумуємо», «Просто пипец, що зробили», «Цей хлопець був з тих, Хто просто любить жити», - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«У Києві, кажуть, скоро вже відкриють», - додають інші, проте вже відомо, що столичний градоначальник Віталій Кличко спростував будь-які припущення з цього приводу – на період карантину українські міста залишаться без підземного транспорту.

Нагадаємо, Лукашенко вирішив "прикольнутися" і налякав коронавірусом генсека ОДКБ.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Зеленського розповіли, як пенсіонерам уникнути смертей від коронавірус відео.

Також "Знай.uа" писав, "Коронавірус - спусковий гачок глобальної кризи", - експерт розповів про колапс, який чекає українців.