У Харкові провели засідання антикризового штабу, під час якого обговорили боротьбу з коронавірусом. Про це повідомляють у телеграм-паблике «Віха (Харків)».

«Ми з Олександром Владленовичем (Ярославським) перевернули Харків догори дном, коли Євро-2012 було, і зараз перевернемо, щоб захистити харків'ян», - заявив Кернес, коментуючи боротьбу з коронавірусом у місті.

Відзначаючи те, хто з бізнесменів прийшов на засідання антикризового штабу, Кернес зазначив, що «Майже всі бізнесмени відгукнулися допомогти Харкову, а ось Фельдмана тут немає».

При цьому бізнесмен Ярославський зазначив, що губернатор області Геннадій Кучер не прийшов на засідання штабу, замість нього прийшов його заступник.

Фото: «Віха (Харків)»
Фото: «Віха (Харків)»
Фото: «Віха (Харків)»

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

«Це не губернатор, це посміховисько якесь», - зазначив Ярославський.

У відповідь депутат Володимир Мисик заявив, що боротьбу з коронавірусом в місті повинні очолити Ярославський і Кернес.

«Давайте не будемо тут мірятися яйцями, у кого більше! Найбільші яйця у Ярославського і Кернеса! І давайте визначимося, хто у нас буде керувати антикризовим штабом, при всій повазі до губернатора», - зазначив Мисик.

Як повідомляв Знай.ua якщо ви думали, що в Україні карантин тільки на пару тижнів, то ви глибоко помиляєтеся. Українцям розповіли, чого дійсно варто чекати від коронавіруса і від карантину в цілому.

Також Знай.uа писав, українці наплювали на всі правила і закони, набивали маршрутки, навіть якщо їх виштовхували силою. Ні про які маски та ізоляції навіть мова не йшла, в мережу просочилися відео всього цього хаосу в країні.

Нагадаємо, «Голодні ігри» в Україні доведеться скасувати. Державна митна служба повідомила, що не допустить голоду, а українців не залишать без продуктів. Все будуть завозити в необхідних кількостях.