У Харкові сталася жахлива ДТП на Московському проспекті зіткнулися ВАЗ-2104, фура Volvo і Opel.

Про це повідомляє інформаційний портал "atn".

У Харкові в четвер, 19 березня близько 06:10 на Московському проспекті, 251 зіткнулися автомобілі ВАЗ, Opel і вантажівка Volvo. На місце події прибули наряд поліції і бригада швидкої допомоги.

Фото ВІХА (Харків)


Травми внаслідок ДТП отримали п'ять чоловік: 22-річний водій Opel і три його пасажири (двоє 22-річних чоловіків і 35-річна жінка, госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості), а також водій ВАЗ.

Фото Національної поліції


За інформацією правоохоронців автомобіль ВАЗ рухався по Московському проспекту в крайній правій смузі, Opel їхав ззаду в середньому ряду. Зіткнення легкових авто сталося, коли водій ВАЗ вирішив об'їхати припарковану вантажівку Volvо.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам
Показати ще

Фото Національної поліції


Відомо, що після зіткнення з Opel ВАЗ відкинуло на вантажівку, а Opel зніс паркан з лівої сторони дороги та вилетів на узбіччя. Фрагменти дорожнього огородження пошкодили ще одне авто: Peugeot, що рухався в лівій смузі.

Фото Національної поліції


Зараз правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України. На даний момент з'ясовуються всі причини і обставини події.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві п'яна мати трьох дітей влаштувала жорстке ДТП і робила вигляд пішоходом.

Як повідомляв Знай.uа , у Харкові фанат Зайцевої на Ford не пропустив швидку допомогу на виклик, кадри ПП.