З 18 березня у всіх українських містах закрили метро і ввели додаткові карантинні заходи через пандемію коронавірусу. Зокрема тепер в Україні до 3 квітня закриті всі заклади, крім заправок, аптек, продуктових магазинів і пошт.

Ситуация в троллейбусах аналогичная. Пассажиров невозможно контролировать, все спешат и им плевать на меры безопасности.

Geplaatst door Харьков 1654 op Dinsdag 17 maart 2020


Через закриття харківського метро, в наземному транспорті стало ще більше пасажирів. Однак відповідно з розпорядженням Кабміну на період карантину за один раз перевозити в салоні маршрутки можна до 10 пасажирів, а в салоні тролейбуса до 20.


Але в реальності все не так, харківські маршрутки, і трамваї набиваються під зав'язку. При цьому ні водії, ні кондуктори не проти цього. Також зазначимо, що при цьому практично ніхто з пасажирів не використовує медичні маски.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фото Х**ий Харків

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Це питання на особистому контролі", - Зеленський заговорив про виселення студентів з гуртожитків.

Як повідомляв Знай.ua , де ви візьмете фахівців? Комаровський пояснив, чому безглуздо купувати апарати для вентиляції легень.

Знай.ua писав, китайські медики заявили про ефективний препарат від коронавіруса - обіцяють роздавати безкоштовно.