В умовах карантину, пов'язаного з поширенням коронавірусу, поліцейські будуть здійснювати обходи по місцях проживання літніх людей, людей з інвалідністю та тих, хто перебуває у скрутному матеріальному становищі, щоб дізнатися, чи потребують вони підтримки та соціальному патронажі.

17 березня про це заявив в. о. начальника Департаменту патрульної поліції Нацполіції України Олександр Фацевич.

Обходи будуть здійснювати поліцейські підрозділів превенції, зокрема дільничні та працівники секторів реагування патрульної поліції.

Під час селекторної наради з керівниками структурних та територіальних підрозділів Фацевич зазначив, що ці заходи будуть прийматися головним чином з метою індивідуального захисту.

поліція, фото:ТСН
поліція, фото:ТСН

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також, інспектор сектору прес-служби Управління патрульної поліції Харківської області Ангеліна Диська повідомила KHARKIV Today, що не володіє інформацією, як саме будуть реалізовуватися ці заходи.

"Станом на 11:30 18 березня ми не отримували жодних вказівок з цього приводу. Можливо, потрібно почекати якийсь час", – розповіла інспектор.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кияни записалися в "поліцейську академію" і скрутили банду грабіжників, героїчні кадри

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Львові оштрафованый чоловік кинувся під колеса копам і зробив вигляд, що його збили - відео, гідна "Оскара"

Також «Знай.ua» писав, що Українським водіям готують шокову терапію - кому "вліплять" штраф, якщо за кермом не власник