У Харкові у зв'язку з карантином по коронавирусу зупинилася робота метрополітену, а також обмежено рух громадського транспорту. У міськраді відбулася чергова сесія, під час якої міський голова Геннадій Кернес висловився з приводу того, чи варто повернути звичний розпорядок міського руху – люди масово скаржаться на незручність і проблематичність шляху до роботи. Відповідне відео опублікували в телеграм-паблике «Типовий Харків».

Судячи зі слів Кернеса, його відповідь адресувалася Євгену Водовозову, заступнику міського голови з питань інфраструктури міста та члену виконавчого комітету Харківської міської ради.

«В Італії працює і метро, в Італії працює і трамвай, і все... Тільки там вже ніхто не їздить, одні трупики», - заявив Кернес.

Його слова супроводжувалися сміхом тих, хто перебував у сесійній залі.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
Також Знай.uа писав, у Чернівецькій області зафіксовано нові випадки зараження коронавірусом. В Україні підтвердили ще два випадки зараження небезпечною інфекцією