Харків'яни вирішили не сумувати, а скористатися сформованою з карантином по коронавирусу ситуацією і особливим чином прорекламувати свої товари і послуги. Про це повідомляють у співтоваристві «Х**вий Харків», публікуючи фото одного такого «креативного» оголошення.

«Відчайдушний і максимально х**вий маркетинг в Х**вому Харкові», - йдеться в повідомленні.

Скрін, «Х**вий Харків»
Скрін, «Х**вий Харків»
Скрін, «Х**вий Харків»

«Валюха!», - впізнають магазин, власники якого вирішили проявити фантазію, деякі харків'яни.

«А толку сидіти і депресувати, від Вас щось залежить? Краще приходьте на «Валюшу» лікуватися, чекаємо всіх»», - відповідають, судячи з тону, самі автори реклами в коментарях під публікацією.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«По-багатаму», «Ну посміхнулися ж», «Ябкупив», - додають ті, кому подібна реклама припала до смаку.

Як повідомляв Знай.uа часто на довірливих українцях намагаються нажитися і ситуація з коронавірусом – не виняток. Навіть відомий телеканал взяв участь у цьому. Українцям намагалися впарити несправжні ліки.

Також Знай.uа писав, ВООЗ розповіли, чи зможе маска захистити від коронавіруса, чому їх носять у лікарнях і в країнах, де багато заражених, а також кому саме вони можуть допомогти.

Нагадаємо, найважча жінка в світі змогла схуднути. А був час, коли вона не могла навіть піти самостійно, щоб виписатися з лікарні.