У зв'язку з введенням карантину в Харкові зупинили роботу метро і обмежили рух громадського транспорту. Цим фактом не забули скористатися місцеві таксисти, які різко підвищили ціни на свої послуги. Про це повідомляють у співтоваристві «Х**вий Харків», публікуючи скрін відповідного розмови з таксистом.

«Осатаневшие воділи в «Яндекс.Таксі» зовсім з розуму здуріли. Вартість поїздки від Блюхера до Французького Бульвару у додатку 70 гривень, а в приват просять 200 гривень, ще й починають мудрувати потім. Користуйтеся нормальними службами», - пишуть обурені автори посту.

Скрін, «Х**вий Харків»
Скрін, «Х**вий Харків»
Скрін, «Х**вий Харків»

«Скриньте і кидайте оператору, знімуть з лінії, вони за день про*бут 500 гривень без агрегаторів, різко берега повернуться», «Отп*зжу таксиста за вас, за 200 гривень!», «Да господи, це на пару днів, поки відійде паніка і всякі ідіоти на другий план. Дня через три таксисти без роботи зовсім будуть, і почнуть возити за копійки...», - пишуть в коментарях харків'яни.

«Таксисти після карантину можуть рік не працювати», - зазначають розлючені клієнти.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа часто на довірливих українцях намагаються нажитися і ситуація з коронавірусом – не виняток. Навіть відомий телеканал взяв участь у цьому. Українцям намагалися впарити несправжні ліки.

Також Знай.uа писав, ВООЗ розповіли, чи зможе маска захистити від коронавіруса, чому їх носять у лікарнях і в країнах, де багато заражених, а також кому саме вони можуть допомогти.

Нагадаємо, найважча жінка в світі змогла схуднути. А був час, коли вона не могла навіть піти самостійно, щоб виписатися з лікарні.