Харків'яни в умовах карантину через коронавірус шукають нові способи добиратися на роботу. Для багатьох закриття метро створило труднощі, які доводиться долати будь-якими способами. Зокрема, користувачка Швайка Ольга поділилася в соціальній мережі Facebook власним досвідом переміщення по місту в умовах карантину.

«Сьогодні я прокладаю нові альтернативні способи, як дістатися на роботу. Для мене це виключно трамвай. Дозволити собі таксі на зарплату держслужбовця я не можу», - пише вона.

Сівши в трамвай о 8:00, жінка розраховувала доїхати до центру і за 15 хвилин дійти до місця роботи. Однак через чотири зупинки водій оголосив, що отримав розпорядження «змінити курс і їхати до 15-ї лікарні».

«Звідти мені йти на роботу десь години півтори», - ділиться харків'янка.

Вона також опублікувала фото з салону переповненого трамваю, в якому було явно більше двох десятків чоловік.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Задні двері не закривалися. Жодної людини в масці, є кашляючі, але трохи.... Наступні маршрути 27-го трамвая також повертали на психлікарні. Я це знаю, так як з середини трамвая я встигла пробратися до дверей, лише проїхавши дві зупинки в непотрібному мені напрямку...», - резюмує жінка.

Фото: Ольга Швайка, Facebook
Фото: Ольга Швайка, Facebook
Фото: Ольга Швайка, Facebook

Як повідомляв Знай.иа часто на довірливих українцях намагаються нажитися і ситуація з коронавірусом – не виняток. Навіть відомий телеканал взяв участь у цьому. Українцям намагалися впарити несправжнє ліки.

Також Знай.иа писав, ВООЗ розповіли, чи зможе маска захистити від коронавіруса, чому їх носять у лікарнях і в країнах, де багато заражених, а також кому саме вони можуть допомогти.

Нагадаємо, найважча жінка у світі змогла схуднути. А був час, коли вона не могла навіть піти самостійно, щоб виписатися з лікарні.