За даними поліції, трагедія сталася у с. Манченки Харківського району. Як з'ясувалося, 17-річний житель під час сварки задушив 90-річну пенсіонерку. Для того щоб приховати сліди свого злочину, підліток підпалив квартиру і зник з місця пригоди.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в області.

Тіло 90-річної жінки було виявлено 14 березня рятувальниками під час гасіння пожежі. Поліцейські, які прибули на місце події, знайшли на тілі померлої пенсіонерки ознаки насильницької смерті.

згорілий будинок, фото Національної поліції
згорілий будинок, фото Національної поліції

Підліток, онук загиблої, затриманий. Хлопцю Правоохоронці повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Йому загрожує до 15 років тюремного ув'язнення. Зараз він утримується в ізоляторі тимчасового тримання в порядку ст. 208 КПК України.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Затримання
Затримання

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Одесою молодий вбивця розправився з дівчиною з-за любові

Як повідомляє портал «Знай.ua» Всадив ніж 50 разів - вбивця молодий тату-майстра з Тернополя почув вердикт суду

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові п'яний чоловік всадив ножа в стареньку матір - "віддячив" за щасливе дитинство

Нагадаємо, "Підготувався" до 8 березня - чоловік відправив дружину на той світ і голий пішов стрибати з ножем