Заповзятливі харків'яни знайшли спосіб нажитися навіть не паніці навколо небезпечного коронавіруса, який «закриває» на карантин цілі країни. Зокрема, городянам пропонують обробку кварцовою лампою помешкань і робочих приміщень. Про це написали в співтоваристві «Типовий Харків», публікуючи фото відповідного оголошення.

«Стоп-вірус! Кварцування квартир, офісів, житлових приміщень», - йдеться в оголошенні, розміщеному на вуличному стовпі.

«А от **бища-п***асти намагаються заробляти на обмані людей. Телефонуйте таким даунам, якщо побачите оголошення, викликайте до себе додому, а там ви знаєте що робити», - коментують оголошення автори посту, не стримуючи своїх емоцій.

Фото: «Типовий Харків»
Фото: «Типовий Харків»
Фото: «Типовий Харків»

«А так завжди. Одні шукають причини, інші обговорюють (маски, наприклад), а хтось бачить можливості, поки інші трясуться», «Кварцова лампа на розетці коштує в межах 1000 гривень», - пишуть коментатори під постом.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

«Шкода, подорожник ще не виріс», - «Так сушити ніхто не заборонив, з минулих років», - сміються деякі городяни.

Як повідомляв Знай.ua, інфекціоністи повідомили про першу смерть від коронавіруса в Україні. Навіть карантин тут вже був безсилий. Тепер будуть робити ще додаткові заходи безпеки.

Також Знай.ua писав, ПриватБанк згадав про бабусь і дідусів і тепер намагається просувати для них свої продукти. Крім того, один з найбільш відомих банків країни звернувся до клієнтів з незвичайним, якби не час, проханням.

Нагадаємо, в McDonalds більше ні ногою. І справа не тільки в відсутності масок у персоналу, масовості відвідування цих закладів, веганстві або нездоровій їжі. Фастфуд перетворився просто на звалище сміття.