У Харкові введено карантин по коронавирусу. У зв'язку з цим в метрополітені проводяться заходи, спрямовані на запобігання епідемії будь-яких гострих респіраторних захворювань, повідомляють у прес-службі підприємства.

Повідомляється, що у всіх приміщеннях, рухомих складах, на всіх станціях буде проводитися вологе прибирання. Мити з дезінфікуючими розчинами будуть також ескалатори та поручні.

Співробітників метрополітену кожну зміну перевірятимуть медики. Працівників з ознаками ГРЗ і ГРВІ допускати до роботи не будуть, їх або госпіталізують, або відправлять лікуватися додому. При цьому ті працівники, які змушені щодня спілкуватися з великою кількістю пасажирів, будуть забезпечені засобами індивідуального захисту – медичними масками і антибактеріальними серветками із спиртовою основою.

Крім того, співробітникам метрополітену нагадають про необхідність уникати великих скупчень людей і попросять не виїжджати за межі Харкова, і, тим більше, за межі України.

На станціях розмістять інформаційні плакати про коронавірус та його профілактику.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua через карантин, щоб попередити поширення коронавіруса, в Україні закрилися садки і школи. Але дорослим українцям не світить карантин, тому розповіли як можна отримати відпустку на цей час.

Також Знай.ua писав, любителям оливкової олії розповіли про страшні махінації відомого виробника. Щоб захиститися від подібних ситуацій, варто дуже уважно читати етикетку і склад. Не дайте себе обдурити в супермаркетах.

Нагадаємо, останнім часом було прийнято багато заходів проти коронавіруса. Стало відомо до якого числа буде карантин в школах, а також ми зібрали для вас все що потрібно знати по цій темі на даний момент.