Всі вищі навчальні заклади Харківської області будуть закриті на карантин.Про це сьогодні, 12 березня, повідомив журналістам голова Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер.

цитата, скріншот
цитата, скріншот

Всі вузи Харкова будуть закриті на карантин у зв'язку з рішенням Кабміну від 11 березня 2020 року "Про запобігання поширенню на території України коронавіруса COVID-19".

Про це заявив на брифінгу сьогодні, 12 березня, голова ХОДА Олексій Кучер.

А саме, на карантин будуть закриті такі внз як: ХНУ ім. В. Н. Каразіна, Харківський національний медуніверситет, ХАІ, Харківський автодорожній університет, ХГПА, ХДАК, УІПА, Національний юридичний університет їм.Я. Мудрого, ХПКК, Харківський радіотехнічний коледж, Харківська державна академія культури і ряд інших.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Студенти, фото з вільних джерел
Студенти, фото з вільних джерел

«Всі внз будуть закриті. Ми сьогодні провели комісію, на якій взяли додаткове рішення про карантин. Із завтрашнього дня всі вищі навчальні заклади повинні бути на карантині», - зазначив голова ХОДА.

Крім того, про те, що Харківський національний політехнічний університет "ХПІ" закрили на карантин до 3 квітня, на своїй сторінці у Facebook повідомила завідувачка кафедри міжкультурної комунікації та іноземної мови університету Олена Горошко.

«До 3 квітня включно НТУ ХПІ закритий на карантин. Навчальний процес переходить у дистанційний формат», - написала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Коронавірус "закрив" Київ на карантин - життя українців кардинально змінитися вже завтра

Як повідомляє портал «Знай.ua» ЗНО під загрозою через коронавіруса

Також «Знай.ua» писав, що ВООЗ оголосила китайський коронавірус глобальної пандемією – "найсерйозніша загроза миру з 1918-го"