За постановою Кабінету Міністрів України всі навчальні заклади країни закриваються на карантин. Харківські вузи також закриваються до 3 квітня, і навчання в них переходить на дистанційний режим.

Але незважаючи на всі повідомлення про те, що вузи йдуть на карантин в мережі з'явилося повідомлення про те в деяких вищих навчальних закладах навчальний процес все-таки триває.

Про це повідомляє Телеграм-канал "Типовий Харків".

Так з 12 травня до 3 квітня навчальний процес по всій Україні призупинено через коронавірус. Але деякі харківські студенти все ж заявляють, що незважаючи на це навчання триває.

"В ХНУРЕ ніхто і не думає вводити карантин. Я не розбійник, послухався Кабмін і на пари не пішов, але навчання триває. Анон, а то на нуль помножать", - сказано в повідомленні телеграм-каналу "Типовий Харків".

Скріншоти


На даний момент в наступних вузах оголошено карантин:

ХНУ ім. В. Н. Каразіна
ХНМУ
ХГПА
НАДУ
ХДАК
ХКБАД
УІПА
ХРТТ
ХКТЕК
НЮА
ХДПК
ХПІ
ХОМК
ХРТК
ХПКК
ХКТТ
УкрГУЖТ

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Apple скасувала презентацію iPhone 9 в кінці березня, коронавірус ламає всі плани.

Як повідомляв Знай.ua , коронавірус захоплює Україну, скільки людей насправді вже підхопили смертельну хворобу.

Знай.ua писав, в Україні ввели карантин через коронавіруса - що зміниться в найближчі дні.