У 17-річної жительки міста Чугуєва Харківської області, на яку напав 19-річний хлопець у ніч на 8 березня, пошкоджене око. Про це повідомив начальник слідчого відділення Чугуївської відділу поліції Дмитро Гринчак.

За його словами, нападник - так само житель міста Чугуїв. Він проходив службу в армії за контрактом в одній з військових частин, яка знаходиться за межами Харківської області.

Правоохоронні органи встановили, що незадовго до інциденту молодий чоловік приїхав в рідне місто, щоб провести відпустку. Зустрівся зі своєю дівчиною, і в якийсь момент вони посварилися. Хлопець дістав складаний ніж і п'ять разів вдарив ним дівчину по обличчю і по голові.

Постраждалу доставили в районну лікарню.

Кайданки
Кайданки

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

19-річний хлопець затриманий. Причиною нападу стали банальні ревнощі.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 год. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство). Хлопцеві загрожує від 7 до 15 років в'язниці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Напад і згвалтування: прогулянка дівчата на бердичівському кладовищі перетворилася на фільм жахів

Як повідомляє портал «Знай.ua» Вези мене мерзота захоплює Росію - послідовники Яни Данькової знайшлися в Саратові

Також «Знай.ua» писав, що У Миколаєві пасажир кулаком переконав водія зробити зупинку в недозволеному місці, відео