Харківські спортсменки завоювали золоті медалі на першому етапі Світової серії з синхронного плавання FINA, що в цьому році проходить в Парижі.

Харків'янка Марта Федина завоювала золоті нагороди в технічному і довільному соло, залишивши позаду себе суперниць з Франції і США.

Харківські синхроністки, джерело : vecherniy.kharkov.
Харківські синхроністки, джерело : vecherniy.kharkov.
Березня Федіна Анастасія Савчук


Також харків'янки Марта Федіна та Анастасія Савчук завоювали «золото» у технічній програмі в дуеті. Дівчата виступили з результатом 90,8721 бали, перемігши сестер-близнючок з Франції Шарлотту і Лору Тремблей (85,7933 бала) і дует із США Аніту Альварес і Лінду Шредер (84,5879 бали). Всього у фіналі взяли участь 22 дуета спортсменок.

Нагадаємо, що синхронне плавання являє собою виконання групою або парою спортсменок різноманітних фігур у воді під музичний супровід. Це дуже елегантна спортивна дисципліна, але одночасно складна, з чималими навантаженнями. Синхронисткам необхідно мати гнучкість, технічну майстерність, хорошу витривалість, вміти контролювати своє дихання.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українці завоювали перші медалі на Юнацьких Олімпійських іграх в Лозанні

Як повідомляє портал «Знай.ua» Український боксер Редкач покусав суперника Гарсію, бурмочучи "Майк Тайсон"

Також «Знай.ua» писав, що Офіційна зустріч з непереможним бійцем ММА «Bellator» Ярославом Амосовим в Києві!