Піджак, як прикриття. Даний аксесуар використовують кишенькові злодії, щоб позбавити відвідувачів харківських кафе та ресторанів без особистих і цінних речей.

В одному з закладів Харкова зловмисник випадково потрапив на відео. На кадрах зафіксовано, як злодій накинув рукав піджака на свою руку і під таким прикриттям проводить ревізію вмісту рюкзака чоловіка, який сидить за сусіднім столиком, розташованим ззаду. Після крадіжки розвернувся і продовжив сидіти за столиком як ні в чому не бувало.

Как работают воры в харьковских заведениях. Второе видео в комментариях

Geplaatst door Харьков 1654 op Vrijdag 6 maart 2020

скріншот із ФБ
скріншот із ФБ

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На другому відео, що розміщені в коментарях до посту в соцмережах, показаний другий спосіб крадіжки. Зловмисники тут вже діють в парі. Вони підходять до загальної вішалки, де висять куртки і пальто, і поки один з них активно говорить по телефону, другий перевіряє вміст кишень відвідувачів, після чого вішає зверху своє пальто.

кишеньковий злодій, скріншот з відео
кишеньковий злодій, скріншот з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві орудує шалена злодійка, ховайте телефони, - віртуозний трюк потрапив на відео

Як повідомляє портал «Знай.ua» Київських школярів обчистила нахабна злодійка, - "зайшла в ліцей і вивернула рюкзаки"

Також «Знай.ua» писав, що У Києві кримінальний дует матері та доньки грабує дітей і вагітних жінок, - "одна притиснула, інша витягла"