У Харкові невідомі розбили термінал поповнення карт для метрополітену.

Про це повідомили очевидці в соціальних мережах.

У понеділок, 9 березня в харківському підземному переході станції метро "Ботанічний сад" невідомі розбили термінал поповнення карт проїзду в метрополітені. Вандали розбили скло і розмалювали сам термінал.

Вандали розбили термінал поповнення карт харківського метро, фото з соцмереж


Відомо, що пошкоджений термінал виявили сьогодні вночі, 9 березня. Зазначимо, що за інформацією прес-служби метрополітену, у вестибюлях станції всі термінали цілі.

На даний момент правоохоронці встановлюють всі причини та обставини події. Ведеться слідство.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viberщоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що київські поліцейські затримали грабіжника, який в під'їзді напав на 94-річного старого і вкрав у нього сумку, в якій були 12 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua" , київський суддя відпустив групу грабіжників, які під час злочинів катували дітей і пенсіонерів.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві розшукують чотирьох чоловіків, які промишляють крадіжкою в кафе та інших громадських закладах.