У Харкові розслідують можливу причетність поліцейських до розкрадання 10 тисяч доларів. Про це повідомили в Державному бюро розслідувань.

Як повідомляється, дивна пригода сталася в Основ'янському відділі харківської поліції. Зазначається, що до правоохоронців із заявою про викрадення великої суми грошей в розмірі 26 тисяч доларів звернулася мешканка Харкова. Проте пізніше виявилося, що гроші з квартири забрав батько жінки. Прибувши за викликом до поліції, він віддав правоохоронцям всю суму.

Проте його дочка отримала від правоохоронців лише 16 тисяч доларів. Де поділася решта суми, їй в поліції пояснити не змогли.

Потерпілі написали заяву про зникнення грошей. Тепер місцевих поліцейських підозрюють у привласненні 10 тисяч доларів, додають в ГБР.

Якщо вина правоохоронців буде доведена, їм загрожує від семи до десяти років в'язниці з позбавленням права займати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Києві зловили квартирних аферисток: залишили "з носом" сотні городян

Як повідомляє портал "Знай.uа" "Відкривайте, у вас тече": у Києві орудують липові комунальники, як не потрапити на гачок

"Знай.uа" писав, що Викрито звірячу схему квартирних аферистів, десятки людей залишилися на вулиці: деталі