У неділю, 8 березня, Харків очікує мінлива, але суха і комфортна погода. Дощу не буде, порадували на сайті Sinoptik.

Як обіцяють, температура повітря 8 березня в Харкові підніметься до 7-16 градусів тепла, а вночі похолодає до 13 градусів вище нуля.

Найтеплішим день 8 березня у Харкові було в 1962 році, тоді в повітрі завис 12,1 градус вище нуля. А найхолоднішим – в 1964 році, тоді в місті замерзло до страшних 32,3 градусів морозу.

Погода в Україні 8 березня, Укргідрометцентр

За народним прогнозом погоди у цей день, 8 березня, шанувався преподобний Полікарп Брянський. Вважалося, що забувати про зимових холодів ще занадто легковажно – у період з 8 по 15 березня все ще можуть повернутися морози, адже позиції весни дуже хиткі. Якщо ріжки молодого місяця дивляться вниз, то літо буде спекотним, а урожай – щедрим. Якщо бурульки довгі, то і весна буде затяжною, а якщо товсті – то скоро потеплішає.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Разом з тим, весна все сильніше проявляється у природі: сходить сніг, повертаються перші перелітні птахи, у повітрі витає запах первоцвітів. До цього потепління – рукою подати, тому не варто падати духом і втрачати надію.

Як повідомляв Знай.ua новий прем'єр-міністр України Денис Шмигаль вже в перші дні почав псувати репутацію нового уряду. Він вирішив подавати воду в Крим. Меджліс вже відреагував на цю безглузде заяву.

Також Знай.ua писав, клієнти популярного банку в Україні Monobank під загрозою, явно кульгає безпека. Людям розповіли, як можна захиститися від зловмисників, хоча служба безпеки працює не на вищому рівні.

Нагадаємо, тепер українцям доведеться платити за світло за повною, ніяких пільгових 100 кВт/рік більше не буде. Як би не старалися, заощадити з міністром енергетики Олексієм Оржелем у вас не вийде.