У суботу, 7 березня, у Харкові очікують хмуре, з мінливою хмарністю, погоду. Але дощу не буде, обіцяють на сайті Sinoptik.

Як метеорологи припускають, температура повітря 7 березня у Харкові доповзе до 8-15 градусів тепла, а вночі похолодає до 11 градусів вище нуля.

Найтеплішим день 7 березня у Харкові в 2002 році, тоді на термометрах застиг показник у 18,1 градус вище нуля. А найхолоднішим – в 1964 році, тоді все замерзло в 29-градусний мороз.

Погода в Україні 7 березня, Укргідрометцентр

у народі В цей день поминался преподобний Мойсей Білозерський, а також Маврикій. В цей день зазвичай помічали перших граків, які повернулися з теплих країв. Якщо до цього часу вже встигали повернутися шпаки, то не за горами тепла і сонячна весна.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Крім того, до цього дня жайворонки заспівували свою першу пісню, поверталися качки на озера, в полях можна було помітити перепелів.

За народними прикметами, якщо день 7 березня був холодним, то літо скоріш за все буде дощовим.

Як повідомляв Знай.ua нещодавно стало відомо, що в Україні вже є хворі коронавірусом. Українцям розповіли, які заходи будуть вживатися і як збираються госпіталізувати хворих цією страшною хворобою.

Також Знай.ua писав, на дворі березень і пора платити за зимовим рахунками, а за прострочення оплати за газ тепер потрібно буде сплатити ще більше. Українцям підготували штрафи за кожний день прострочення і розповіли, скільки доведеться платити.

Нагадаємо, цей місяць буде насичений православними святами, хоча найголовніше це те, що зараз триває Великий піст перед Пасхою, а значить є заборони на їжу, на справи і думки.