Чоловік обманом заманив третьокласницю до себе додому, де і вчинив над нею неморальні дії.

Балаклійський районний суд поставив крапку у справі педофіла, який у серпні 2017 року, будучи в стані сильного алкогольного сп'яніння заманив сусідську дівчинку до себе додому, де і вчинив над нею розпусні дії.

Згідно з матеріалами справи, дівчинка гралася біля будинку своїх бабусі з дідусем.Виявивши пропажу онуки, близькі почали розпитувати місцеву дітвору, які і повідомили, що її повів до себе в будинок сусід.

затриманий злочинець
затриманий злочинець


Більше 10 хвилин родичі стукали в зачинені двері зловмисника. А після того, як він випустив дівчинку, тоді та все і розповіла, його замкнули у власному будинку до приїзду поліцейських.

У ході судового засідання вина зловмисника була повністю доведена, і за злочин, передбачений ч. 2 ст. 156 КК України, найближчі 6 років він проведе у місцях позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше Напад і згвалтування: прогулянка дівчата на бердичівському кладовищі перетворилася на фільм жахів

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.ua» Зґвалтував прямо на вулиці: 14-річний підліток жорстоко поглумився над 8-річний школярем

Також «Знай.ua» писав, що Прийшла на день народження і була згвалтована - батькові подруги біс вдарив не тільки в ребро