Вчора, 3 березня, близько 16:30 в поліцію надійшло повідомлення про те, на вулиці Гвардійців Широнінців на двірники автомобіля невідомі підклали ручну гранату. За адресою виїхала слідчо-оперативна група і вибухотехніки.

Про це повідомили в прес-службі ГУНП в Харківській області.

Правоохоронці встановили, що на двірники авто підкинули ручну гранату РГД-5. Боєприпас був знешкоджений на місці. Слідчі зареєстрували інформацію в Єдиному обліку заяв і повідомлень Московського відділення поліції.

граната на авто, фото Національної поліції
граната на авто, фото Національної поліції

ручна граната, фото Національної поліції
ручна граната, фото Національної поліції

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 129 (погроза вбивством) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. На даний час усі обставини події та особа автовласника встановлюються.

Нагадаємо, раніше Киян закликали не ходити на Лису гору через вибухи: "Не піддавайте себе страшній небезпеці!"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Налякав усе місто: розлючений чоловік ледь не підняв у повітря машину з поліцейськими, відео

Також «Знай.uа " писав, що У Харкові затримали психа з гранатами в кишенях - мріяв підірвати метро і "увійти в історію"