У Харківській виправній колонії №25 відбулася спроба бунту, після цього начальник установи звільнився. На даний момент нового начальника колонії поки що не призначили.

Про це повідомила керівник прес-служби Північно-Східного міжрегіонального управління виконання кримінальних покарань Ольга Кузнєцова у коментарі "Укрінформу".

Так стало відомо, що начальник Олексіївської виправної колонії №25, де 8 січня відбулася спроба бунту, звільнився. Нового начальника ще не призначили. Але зараз питання про це вирішується на рівні Міністерства юстиції України.

Бунт в колонії, скріншот з відео

Ольга Кузнєцова зазначила, що зараз ситуація в колонії №25 залишається стабільною і керованою адміністрацією установи.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, що 8 січня в Олексіївській виправній колонії №25 Харкова відбулася спроба бунту. Тоді засуджені намагалися дестабілізувати обстановку в установі, в тому числі за допомогою криміналітету "з волі". Через це у колонії було введено особливий режим: посилилися охорона і нагляд за засудженими.

Нагадаємо, раніше У будинку екс-міністра під Києвом таємничо загинув бізнесмен, - "любив постріляти, коли вип'є"

Як повідомляє портал "Знай.uа" Український заробітчанин не витримав польських босів і покінчив самогубством, перші деталі

"Знай.uа" писав, що Вбив багатодітну матір і наклав на себе руки на очах дитини: ганебний вчинок копів призвів до трагедії