У Харкові загорівся автомобіль червоного кольору.

Про це повідомили в спільноті "Х**ий Харків" в instagram.

Так, у Харкові у вівторок, 3 березня на житловому масиві Салтівка спалахнуло авто. На місце події викликали бригаду рятувальників ДСНС.

У Харкові загорівся автомобіль, фотоХ**ий Харків

Коли рятувальники прибули на місце НП, то відразу ж взялися боротися з вогнем. Вони оперативно ліквідували загоряння. На момент пожежі власника авто всередині не було. На щастя, в результаті ніхто не постраждав, крім машини.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Зараз харківські правоохоронці з'ясовують причини та обставини події. На даний момент з'ясовується, чи це був умисний підпал або ж нещасний випадок. Всі причини займання встановлять фахівці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viberщоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що київські поліцейські затримали грабіжника, який в під'їзді напав на 94-річного старого і вкрав у нього сумку, в якій були 12 тисяч гривень.

Як повідомляв портал "Знай.ua" , київський суддя відпустив групу грабіжників, які під час злочинів катували дітей і пенсіонерів.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві розшукують чотирьох чоловіків, які промишляють крадіжкою в кафе та інших громадських закладах.