На Харківщині у містечку Балаклія стався резонанстний інцидент - трагедію вдалося вчасно попередити правоохоронцям та рятувальникам, які спрацювали блискавично.

Подробиці повідомляє "ХХ" на своїй сторінці у Іnstagram.

"В Балаклії якийсь біснуватий тип взяв в заручники немовляти. Таке повідомлення надійшло від схвильованої жінки сьогодні близько першої години дня. 37-річний житель міста Балаклія Харківської області не просто зачинився з немовлям у квартирі, а й погрожував викинути його з вікна. Про це повідомили в місцевому відділі ДСНС. В будинок, розташований по вулиці Соборній, 42, негайно виїхали рятувальники та правоохоронці. Вони піднялися в зазначену квартиру по пожежній драбині, через вікно проникли всередину і нейтралізували зловмисника. Внаслідок пригоди дитина не постраждала", - йдеться в повідомленні.

Скріншот Іnstagram

"Треба було його викинути з вікна "випадково", "Це Балаклія, там таке можливо", "Треба було розірвати його на місці", "Зеленському вже повідомили?" - пишуть розлючені користувачі у коментарях під публікацією.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Скріншот Іnstagram

Скріншот Іnstagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Києвом, у селі Нові Петрівці, жінка поцупила з дитячого будинку шестирічного хлопчика. Про це повідомили у Службі розшуку дітей в Київській області.

Як повідомляє портал Знай.ua, під Дніпром майже місяць шукають хлопця з татуюванням, - рідні сходять з розуму

Також Знай.ua писав, що в Києві третю добу розшукують 13-річну дівчинку в рожевій шапці