Одіозний політик Михайло Добкін продовжує дивувати екстравагантними витівками своїх прихильників та критиків, активно ділячись моментами із професійного та особистого життя у соцмережах.

Михайло Добкін, фото: 24 канал
Михайло Добкін, фото: 24 канал

Черговий допис політика, який він залишив на своїй сторінці у Іnstagram, традиційно викликав шквал протиріч та десятки коментарів дописувачів.

Добкін позує на фоні себе самого десятирічної давності, нагадавши скандал у студії пыд час зйомок передвиборчого ролика.

"За спиною фото із скандального фільму "Дау. Наташа". Фільм на кінофестивалі в Берліні дві премії відхопив. Завтра у Госкіно піду. За грошима!", - іронічно підписав фото Михайло Добкін.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Михайло Добкін, фото: Іnstagram

Варто нагадати, що відео про зйомки передвиборного ролика кандидата на міського голову Харкова Михайла Добкіна було отримано шляхом вирізки і монтажу найбільш невдалих або епатажних фрагментів з дублів запису передвиборного ролика кандидата в міські голови Харкова Михайла Добкіна в грудні 2005 року. Автор монтажу відео до теперішнього часу достовірно невідомий, але за деякими даними їм є тодішній харківський бізнесмен Владислав Протас.

Одним із найскандальніших висловлювань, яке пам'ятають і досі, було сказанае теперішнім мером Харкова Геннадієм Кернесом на адресу Добкіна: "Давай по-новому, Міша, все х**ня!"

Після розміщення 27 вересня 2007 року в медіа-просторі відео отримало широку популярність, багатомільйонні перегляди користувачами мережі у всьому світі, розійшлося на цитати і стало джерелом численних мемів.

Публікацію традиційно скандального політика засипали численними коментарями.

"Красунчик", "Це ж років з 10 минуло, як мінімум?", "Все х**ня, Міша, давай по-новому", "Цой живий", - пишуть користувачі.

Скріншот Іnstagram

Скріншот Іnstagram

Скріншот Іnstagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.