На ринку "Барабашово" відбулися серйозні сутички через будівництво дороги. Всі суперечки закінчилися масовою бійкою, через це харківська поліція затримала кілька десятків учасників протесту.

Про це повідомляє прес-служба поліції Харкова.

Так стало відомо, що в четвер, 27 лютого близько 11.30 до Київського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на ринку "Барабашово" б'ються близько сотні людей. Також там лунають постріли та вибухи. На місце події виїхало кілька нарядів патрульної поліції.

Сутички на Барабашово, скріншот з відео

З'ясувалося, що члени угруповання "Антирейдер" намагалися захопити в'їзну арку "Барабашово" їм завадили підприємці. Саме через це і почалася масова бійка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Сутички на Барабашово, скріншот з відео

Всього в поліцію надійшло 8 повідомлень про ситуацію на території ринку. Так, харківські правоохоронці затримали і доставили у відділ поліції кілька десятків учасників бійки. Зараз їх там опитують.

Сутички на Барабашово, скріншот з відео

Працівники слідчо-оперативних груп проводять огляд місця події.

Барабашово сейчас

Geplaatst door Харьков 1654 op Donderdag 27 februari 2020

Нагадаємо, загибель підлітка в Прилуках обросла містичними деталями: поховали не повністю, з тіла зникли...

Як повідомляє портал "Знай.uа" , трі киянина згоріли живцем в каналізації

Портал "Знай.uа" повідомляв, що на Чернігівщині зарізали і кинули на рейки школяра: під підозрою діти київських чиновників