15 і 17-річні жителі селища Безлюдівка вночі зламали пластикові двері кафе і вкрали звідти: плазмовий телевізор, два ноутбука і два кальяна.

В кінці січня 2020 року в чергову частину з відповідною заявою звернувся власник даного закладу. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група.

поліцейська машина, скріншот
поліцейська машина, скріншот
поліція н виїзді, скрін з відео

"Співробітники сектору кримінальної поліції Харківського відділу поліції почали ряд оперативно-розшукових заходів по встановленню та затриманню осіб, які вчинили цей злочин, - зазначив начальник Харківського відділу поліції Олександр Козленко. - В результаті чітких дій поліцейським вдалося вийти на слід підозрюваних в скоєнні даного злочину".

Підлітки не стали заперечувати своєї провини і зізналися у скоєнні злочину. Речові докази були вилучені та повернуті законному власнику.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч 3. ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі. Підліткам повідомлено про підозру у вчиненні даного правопорушення.

Нагадаємо, раніше У Києві банда в чорному обчистила онкобольную, цинічна афера потрапила на камеру

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві спритна блондинка зробила дивну крадіжку в перукарні, - ганебний момент потрапив на відео

Також «Знай.ua» писав, що ПриватБанк попередив українців про нову "фішку" карткових шахраїв