У п'ятницю, 28 лютого, у Харкові буде хмарний ранок, але до обіду хмари розійдуться і повернуться тільки до вечора. Вночі почнеться дощ, але до ранку він ослабне й затихне, розповіли на сайті Sinoptik.

Температура повітря 28 лютого у Харкові досягне показника в 3-6 градусів тепла, а вночі опуститься до нуля градусів.

Незвично тепло 28 лютого у Харкові було двічі в історії спостережень, в 1990 році і в 2008 році, тоді повітря прогрілося до 9,5 градусів вище нуля. А моторошно морозно – в 1956 році, тоді температура повітря опустилася до 17,5 градусів нижче нуля.

Погода в Україні 28 лютого, Укргідрометцентр

Якщо вірити народним прогнозом погоди, 28 лютого вшановується апостол Іван. Вважалося, що якщо до цього часу сніг починав активно танути, то належить хороший сінокіс. Крім того, наші предки помічали, що погода 28 лютого вказує на те, якою буде майбутня осінь. Якщо в цей день похмуро і дощитиме, то початок осені буде таким же.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У не високосний рік 28 лютого – останній день зими. Говорили, що зима бореться з весною, і по тому, яка в цей день погода, можна сказати, хто вийшов переможцем з цієї боротьби. Якщо теплішало і виходило сонечко, то говорили, що потрібно чекати теплої, сонячної весни. Якщо починався снігопад, то готувались до затяжної і пізньої весни із зимою.

Як повідомляв Знай.ua якщо вам раніше не вистачало вихідних, то можете не сподіватися на поліпшення. В Україні збираються змінити трудове законодавство і таким чином позбавити людей законного (в даний момент) вихідного.

Також Знай.ua писав, скоро відбудеться автоматична індексація виплат. Багато пенсіонерsd можуть отримати надбавку, ось тільки ще більше людей її втратять. Мінсоцполітики вже розповіли, кому не пощастить в цей раз.

Нагадаємо, після всіх подій, пов'язаних з коронавірусом, українцям пропонують пройти онлайн-тест для визначення хвороби. Хоча він профілактичний, але хоча б можна буде дізнатися, чи варто бити паніку.