Петиція про тимчасове закриття ринку "Барабашово" з'явилася на сайті Харківської міськради.

Звернення було опубліковано сьогодні, 26 лютого, автором є Віталій Крамаренко. Він просить закрити ринок або скоротити часі його роботи.

"У зв'язку з коронавірусом в Європі пропоную і прошу вас закрити тимчасово ринок "Барабашово", так як товар на ринку Китаю і більшість працівників з Китаю, якщо не закривати ринок, то хоча б зменшити час роботи", — написав автор петиції.

Той самий ринок

Нагадаємо, для того, чтобі електронну петицію розглянули в мерії, то вона повинна набрати 5000 підписів за три місяця з дня її опублікування.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До того ж через ринок "Барабашово" планують будувати дорогу. Магістраль з'єднає Салтівку з центром міста. Об'єкти, які стоять на місці майбутньої дороги демонтують.

Нагадаємо, раніше У Харкові виявили продукти-вбивці, які повинні забути дорогу до вашого холодильника

Як повідомляє портал «Знай.ua» Київська Куренівка "позеленіє" до невпізнання, що буде на місці блошиного ринку

Також «Знай.ua» писав, що Київ перетворюється на гігантський блошиний ринок, "свині" замість людей: кадри сміттєвого Апокаліпсису