У Харкові чоловік намагався покінчити з собою, стрибнувши з багатоповерхівки.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Харкова.

До харківських правоохоронців надійшло повідомлення про те, що в одному з районів міста чоловік намагається покінчити з собою, стрибнувши з 23 поверху. На місце події прибув наряд поліції.

Правоохоронці одразу ж вирушили до можливого самогубці і почали умовляти чоловіка не здійснювати самогубство. На щастя, через деякий час чоловік послухався правоохоронців і передумав здійснювати самогубство.

Скріншоти

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Одному з патрульних вдалося підібрати потрібні слова і знайти спільну мову з чоловіком. В цей час інші поліцейські скористалися нагодою і відтягнули його від краю після чого відвели в безпечне місце", - розповіла прес-секретар патрульної поліції Харкова Ангеліна Дисска.

Чоловіка, який намагався покінчити з собою передали медикам.

Чоловіка, який намагався стрибнути з 23 поверху, врятували патрульні “Мій чоловік знаходиться на 23 поверсі та хоче стрибнути", – такого змісту виклик отримали патрульні цими вихідними. За лічені хвилини патрульні вже були на місці. На 23 поверху нежилого будинку інспектори виявили 27 річного громадянина який погрожував стрибнути. Патрульні розпочали перемовини з відчайдухом та викликали швидку медичну допомогу. Оному з патрульних вдалось підібрати потрібні слова та знайти спільну мову з чоловіком. В цей час інші поліцейські скористались нагодою та затягунли чоловіка в безпечне місце. Надалі чоловіка пeрeдали співробітникам швидкої мeдичної допомоги. Служити та захищати! #ПорядокЦеТи #новаполіція #patrolpolice_kharkiv

Geplaatst door Патрульна поліція Харківської області op Dinsdag 25 februari 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в одному з сіл Полтавської області у дворі свого дачного господарства 57-річний житель Києва покінчив життя самогубством.

Як повідомляв Знай.ua в Запоріжжі чоловік став жертвою отруйного павука. Інцидент стався в селі Кінські Роздори.

Знай.ua писав, що медики закликають українців відмовитися від використання зеленки і йоду при обробці ран.