На Харківщині, в Зміївському районі, безслідно зникла 10-річна дівчинка. Марію Солдатенко із села Таранівка в останній раз бачили 25 лютого, близько 17:00. Про це повідомляє прес-служба місцевого відділення поліції.

Як зазначається, до правоохоронців звернулися стурбовані батьки третьокласниці – вона вдень, після обіду, вийшла з дому, але назад так і не повернулася.

Дівчинка – близько 140 сантиметрів на зріст, русява, худорлява. На момент зникнення була в гірчичного кольору куртці, блакитних джинсових штанах, рожевих чоботях.

Фото: Марія Солдатенко, ГУ НП
Фото: Марія Солдатенко, ГУ НП
Фото: Марія Солдатенко, ГУ НП

Поліція просить будь-яку інформацію про місце знаходження дівчинки повідомляти їм, за телефонами гарячої лінії або в саме відділення на вулиці Донецької у місті Змієві.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Раніше в цьому ж селі вже зникала 10-річна дівчинка, її знайшли в будинку місцевої пенсіонерки, яка пошкодувала дитини, мерзнувшего на вулиці. Виявилося, що батьки не приділяють дитині достатньої уваги. Тим часом на пошуки зниклої дитини встигли підняти авіацію і кінологів.

Нагадаємо, раніше У Києві розшукують милу крихітку в окулярах, - батьки благали про допомогу

Як повідомляє портал "Знай.uа" Пішла і не повернулася. У Києві добу розшукують 13-річну дівчинку в рожевій шапці

Також "Знай.uа" писав, що У Києві з притулку зникла дівчинка в куртці м'ятного кольору, прикмети і фото