У четвер, 27 лютого, в Харкові буде хмарна, дощова погода. Час від часу з-за хмар буде показуватися сонце. Про це повідомили на сайті Sinoptik.

Температура повітря 27 лютого в Харкові підніметься вище 8-12 градусів тепла, а вночі не опуститься нижче 8 градусів тепла.

Неймовірно тепло 27 лютого в Харкові було в 1989 році, тоді прогрілося до 13,9 градусів вище нуля. А страшний мороз ударив в 1956 році, тоді температура повітря опустилася до 20 градусів нижче нуля.

Погода в Україні 27 лютого, Укргідрометцентр

За православним традиціям, в цей день, 27 лютого, наші предки вшановували пам'ять святого рівноапостольного Кирила. Колись було прийнято на Кирила обдаровувати подарунками повитух – майбутні матері приходили з гостинцями, а також ті жінки, у яких ці повитухи приймали пологи раніше.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наші пращури помітили, що якщо на Кирила трималася хороша погода, то незабаром варто чекати сильних морозів. Якщо сонце встає з хмар, то в цей день очікується сильний снігопад, а якщо навколо сонця тримається туманне кільце, то вітер відчутно посилиться.

Відлига на Кирила обіцяла ранню весну та близьке потепління.

Як повідомляв Знай.ua в Україні почала поширюватися нова група смерті, як раніше був Синій кит. Суїцидальна гра родом з Росії вже полює на життя підлітків. Кураторів дуже складно відстежити.

Також Знай.ua писав, Нафтогаз порадував українців хорошими новинами, стало відомо, скільки будемо платити за газ за лютий. Також прес-служба розповіла, чому тепер ціна буде такою.

Нагадаємо, глобальне потепління вже зачіпає весь світ, але скоро візьметься і за Україну. Деякі міста можуть зовсім піти під воду. Стало відомо, кому варто вже починати будувати ковчег для цього «біблійного потопу».