Схованку з контрабандним алкоголем виявили вночі митники на Харківщині в автомобілі, який їхав з Росії через митний пост «Плетенівка» у Вовчанському районі Харківської області.

Випадок стався у ніч на 25 лютого. У машині були заховані 30 пляшок елітного коньяку Attikus. На порушника складено протокол за частиною 1 статті 483 Митного кодексу, повідомили в Слобожанській митниці.

Як повідомили в прес-службі Слобожанської митниці, сьогодні вночі в пункті пропуску "Плетенівка" митники зупинили авто, напхане імпортним алкоголем.

Водій даного автомобіля, який їхав з Росії в Україну, впевнено обрав смугу руху "зелений коридор".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Митників насторожило, що чоловік помітно нервував, до того ж він вже перетинав кордон у цей день, тому транспортний засіб вирішили додивитися.

Відповідно до частини 2 статті 376 Митного кодексу, громадяни можуть ввозити алкоголь і тютюнові вироби на територію України без письмового декларування в кількості однієї людини – 5 літрів пива, 2 літра вина, 1 літр міцних напоїв, 200 сигарет або 50 сигар або 250 гр тютюну.

Нагадаємо, раніше таможня без штанів - любителя розпусних вечірок Нефедова спіймали "на гарячому", фото

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Львовом зловили хитрого контрабандиста, - віз дитячий одяг в мішках з нітратами

Також «Знай.ua» писав, що Холодів розкрив скандальне минуле кандидата на "праву руку" глави митниці: обікрав державу на мільйони