У Харкові сталася масштабна бійка між декількома десятками молодих людей, які буквально пішли "стінка на стінку" у середмісті на очах у сотень очевидців.

Подробиці повідомляє "Город Х" та публікує відео побоїща.

Інцидент стався у неділю, 23 лютого на бульварі Івана Каркача, 97.

Як повідомили очевидці, бійка спалахнула між жителями мікрорайонів Салтівки і ХТЗ. На кадрах видно, як на спортмайданчику схлеснулися близько десятка агресивно налаштованих підлітків. Ще кілька людей спостерігають за подіями і знімають на телефони.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У поліції розповіли, що виклик з приводу бійки надійшов близько 16.55. Приголомшений очевидець повідомив, що зібралося кілька десятків хлопців і відбувається сварка. Разом з тим наряд патрульної поліції, який виїхав за даною адресою, жодних підозрілих осіб не виявив. Чоловік, який викликав поліцію, від написання заяви відмовився.

Нагадаємо, в селищі Борова, що на Харківщині, бродячий пес напав на 14-річну школярку і жорстоко покусав.

Як повідомляв раніше Знай.uа, обличчя в клапті: під Харковом здичавілий пес розправився з дитиною.

Також Знай.uа писав про те, що в Запоріжжі зграя собак напала на дитину, ледь не загризли: городяни не можуть оговтатися від побаченого.