22 лютого до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про нещасний випадок, який стався на місцевому ставку в селі Прудянка.

Про це повідомили в прес-службі ДСНС в Харківській області.

Як стало відомо, на місцевому водоймищі рибалив 80-річний дідусь і він провалився під лід. Місцеві намагалися врятувати рибалку, але із-за тонкого льоду у них не вийшло цього зробити. У підсумку вони викликали рятувальну службу.

«Водолази-рятувальники знайшли і підняли тіло загиблого чоловіка на поверхню та передали співробітникам поліції для проведення слідчих дій», - розповіли в ДСНС.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В цей же день водолази ДСНС підняли з води тіло ще одного потонулого чоловіка, 1961 року народження, який рибалив на Печенізькому водосховищі поблизу села Мартове.

«Також 22 лютого до служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на озері поблизу селища міського типу Есхар провалився рибалка. До місця події прибули бійці ДСНС, але врятувати чоловіка вже було неможливо, оскільки він потонув ще до прибуття співробітників служби порятунку. Загиблим виявився 75-річний місцевий житель. 23 лютого водолази-рятувальники проведуть підводні пошукові роботи, щоб дістати тіло на поверхню», - резюмували рятувальники.

У прес-службі ДСНС в Харківській області розповіли, що рятувальники дістали на поверхню тіло потонулого рибалки.

Нагадаємо, раніше Більше тридцяти "крихіток" потонули одночасно: трагедія, яка підняла на вуха всю країну

Як повідомляє портал «Знай.ua» Риболовлі в Києві замість видобутку зловили людську голову в пакеті

Також «Знай.ua» писав, що Під Львовом весела компанія рибалок пішла під лід, вижили не всі - деталі крижаний трагедії