Жителі міста Богодухів Харківської області почали непокоїтися за безпеку своїх дітей: в смт з'явилася дивна особистість, яка приділяє підозрілу увагу до школярів. Про це місцеві жителі діляться в соцмережах.

"Поблизу редакції газети "Маяк" та біля електростанції невідомий чоловік пропонує дітям (переважно 7-9 років) цукерки та іграшки, запрошуючи піти з ним туди, де у нього лежать подарунки. До однокласниці моєї дочки ця людина підходила вже двічі, приблизно о 15.30-16.00. Одного разу поруч з чоловіком стояв автомобіль", - написала мама однієї з постраждалих дівчаток Оксана Коноз.

Як розповіла жінка, то її дочка особливих прикмет дивного чоловіка не помітила, тому що її охопив жах в той момент.

Небайдужі закликають жителів Богодухова провести в терміновому порядку бесіди зі своїми дітьми, щоб ті були уважними і недовірливими до незнайомих.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Поліція про підозрілого чоловіка вже знає. Сказали, 20 лютого батьки написали заяву.

Скрін, Маяк Богодухів

У заяві сказано, що 16 лютого о 15:00 невідомий чоловік, на думку батьків, вчиняє протизаконні дії щодо їх малолітньої дочки. Заява вже зареєстрована в Журналі єдиного обліку Богодухівського відділу поліції. Проводиться перевірка,-розповіли в прес-службі Нацполіції Харківської області.

Нагадаємо, раніше телеведуча заявила про викрадення дитини, з якими проблемами стикаються українські жінки

Як повідомляє портал "Знай.uа" у Києві спробували викрасти помічницю депутата: вивчили місце і графік роботи, підготували" клітку"

Також "Знай.uа " писав , що у Львові серед білого дня зі стріляниною викрали людину, - кадри НП у стилі 90-х