У Полтавській області жителі селища Нові Санжари вийшли на протест проти розміщення в місцевому санаторії українців, які сьогодні, 20 лютого, прибули з китайського Уханя. Про те, що співгромадян та іноземців, які прибули разом з ними, розмістять саме в Нових Санжарах, повідомили сьогодні в прес-службі Міністерства внутрішніх справ України.

У Полтавській області розташований медичний центр Національної гвардії «Нові Санжари», куди на 14-денний карантин відправлять прибулих українців. Але під'їзд до нього блокують місцеві жителі, на імпровізованих блокпостах вже почалися сутички з силовиками. Місцеві водії перекрили дорогу М-22 «Полтава-Олександрія» власними автомобілями, силовики намагаються прибрати їх із застосуванням важкої військової техніки.

Крім того, під час протестів силовики затримали щонайменше одного місцевого жителя, відповідні кадри опублікували на сторінці “ХС Харків” в соцмережі Facebook.

❗️Прямо сейчас при въезде в Новые Санжары (Полтавская область) происходят столкновения местных жителей с полицией. Жителям города стало известно, что эвакуированных из Китая украинцев везут в Санжары, в госпиталь который находится в центре города

Geplaatst door ХС • Харьков op Woensdag 19 februari 2020

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, у Києві прийняли борт, який прибув з китайської провінції Ухань, на якому знаходяться 73 осіб, евакуйованих із зони, зараженої коронавірусом.

В Тернополі вирішили боротися з намірами влади привезти в області людей, евакуйованих з вогнища поширення небезпечного коронавіруса, молитвами.