У Харкові трирічний малюк самостійно пішов з території під час прогулянки у дитячому садку. При цьому керівництво закладу звинуватило у всьому матір дитини, повідомляє місцеве видання «Місто Х».

За словами матері малюка Катерини Посоховой, про те, що її малолітній син сам гуляв по району, вона дізналася випадково. Малюк плакав і боявся вихователя. Як виявилося, напередодні він під час прогулянки самостійно пішов з неогородженого дитячого майданчика, на якому, крім нього, вихователь наглядала ще за сімома дітьми.

Про дитину, що самотньо тиняється районом, вихователь дізналася від сторонніх людей. Вона розшукала малюка і сильно на нього накричала.

Коли мати дізналася про те, що трапилося, вона зажадала відповідей у педагога. Однак жінка мотивувала свій недогляд тим, що була зайнята іншим малюком, а «неслухняний» хлопчик перебував на гірці, а потім зник з поля зору.

Обурена мама малюка поскаржилася керівництву саду, але там відповіли, що вона сама винна – призвела до них дитину, яка може втекти.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Посохова забрала свого сина з дитячого закладу, їй також розповіли, що діти і раніше неодноразово втікали з цього саду.

Нагадаємо, що на Рівненщині 19-річна мати побила новонароджену дитину, а потім закрила її в кімнаті гуртожитку і безслідно зникла.

Як повідомляв портал Знай.uа , під Дніпром 2-річного хлопчика знайшли біля річки. Він зник у селі Звонецкое Солонянського району.

Також портал Знай.uа писав, що в одній зі шкіл Києва стався жахливий інцидент - дівчинка випала з вікна школи.