Харків'янин відчув самотність і вирішив знайти собі співрозмовників. Для цього він подзвонив у патрульну поліцію, повідомили в прес-службі харківського відділення Національної поліції.

Він повідомив, що потребує допомоги, тим самим змусивши патрульних їхати за хибним викликом. Коли правоохоронці прибули, «потерпілий» сам відкрив їм двері квартири і розповів, що йому дуже нудно і не з ким поговорити.

Однак патрульні не оцінили винахідливості чоловіка, і пояснили, що змушені скласти відносно його вчинку адміністративний протокол за ст. 183 КУпАП (завідомо неправдивий виклик спецслужб).

Фото: ГУ Національної поліції

Намагаючись «загладити» свою провину, порушник спробував дати поліцейським хабар у розмірі 50 доларів, впихнув купюру в кишеню жінці-патрульній. Тим самим він погіршив своє становище, а правоохоронці викликали на місце події слідчо-оперативну групу для фіксування спроби підкупу правоохоронця.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, в центрі Одеси поліцейський збив жінку і дитину, є постраждалі.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий рівень.

Портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування транспортним засобом у нетверезому стані пропонував патрульним нестандартний хабар.