У Харкові поліцейські влаштували погоню за автомобілем, водіїв яких порахували п'яними. Самі водії стверджують, що випробовували автомобіль в полі, і були в тверезому стані. При цьому правоохоронці застосували табельну зброю. Відео погоні опублікувала прокуратура Харківської області.

На опублікованих кадрах можна побачити правоохоронців, які спочатку переслідують невідомий автомобіль на патрульній машині, а потім наздоганяють його пішки і стріляють.

У соціальних мережах зазначалося, що водії автомобіля в ту ніч вирішили випробувати свій транспорт у важких умовах і виїхали для цього в поле. Однак їхні маневри помітив наряд патрульної поліції, який прийняв їх за п'яних і кинувся наздоганяти. Перелякані власники авто спробували втекти, але поліцейські відкрили по них стрілянину з пістолета.

Правоохоронець, який застосував зброю, вже затриманий. Його чекає службова перевірка, за результатами якої буде прийнято рішення про ступінь його провини в події.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

У поліції зазначають, що другий патрульний отримав травму, але не уточнюють, яку саме.

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.