Під Харковом пес породи ротвейлер на смерть загриз чотирирічного хлопчика. Трагедія, що сколихнула Україну, обростає новими подробицями, повідомляє «РБК-Україна».

Як стало відомо зі слів лікарів, дитина від отриманих травм померла практично миттєво. Озвірілий пес також сильно покусав бабусю хлопчика, яка кинулася на допомогу до онука.

В поліції судмедексперти розповіли, що все місце події було буквально залито кров'ю, а на дитині та жінці не було живого місця від укусів тварини.

"На голові, волосистій частини обличчя, на грудях, шиї, животі, на верхніх і нижніх кінцівках", - розповів завідувач Красноградським відділення судмедекспертизи.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Фото: ГУ НП

Раніше повідомлялося, що жінка зібрала онука на прогулянку і на кілька хвилин залишила його у дворі будинку. У цей момент недавно куплений трирічний ротвейлер вирвався зі свого вольєра і накинувся на малюка.

Врятувати онука бабусі не вдалося, сама вона теж сильно постраждала.

До цього пес не проявляв агресії і ні на кого не нападав. Експерти з'ясовують, чи могла поведінка тварини бути викликана якимись захворюваннями.

Нагадаємо, в селищі Борова, що на Харківщині, бродячий пес напав на 14-річну школярку і жорстоко покусав.

Як повідомляв раніше Знай.uа, обличчя в клапті: під Харковом здичавілий пес розправився з дитиною

Також Знай.uа писав про те, що в Запоріжжя зграя собак напала на дитину, ледь не загризли: городяни не можуть оговтатися від побаченого.