На Харківщині в депутати балотується Яна Світлична – тезка колишньої голови облдержадміністрації Юлії Світличної. Про це повідомляє видання KHARKIV Today.

Як стало відомо, наразі Яна Світлична перебуває в Києві, де подає відповідні документи в Центральну виборчу комісію. Вона претендує на місце нардепа від 179-го округу, центр якого знаходиться в Лозовій. Вона також опублікувала свою декларацію на веб-сайті Національного агентства з питань протидії корупції.

Яна Світлична, KHARKIV Today
Яна Світлична, KHARKIV Today

В документі зазначено, що «двійник» Світличної має власне адвокатське бюро в Харкові. Її помічник по телефону підтвердив наміри начальниці балотуватися в нардепи.

У Яни Світличної також є нова квартира в Харкові площею 34,2 кв. м вартістю в 427,5 тис. грн. Розмір зарплати за 2019 рік Світлична не вказала, на двох банківських рахунках у нього 45 тис. грн та 1 грн.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Пристайко назвав остаточну дату виборів на Донбасі.

Як повідомляв Знай. ua, экс-губернатор Світлична готується до виборів на Харківщині.

Також Знай. ua писав, що розлючений натовп взяла "штурмом" адміністрацію президента.