У середу, 12 лютого, у Харківській області сталася страшна трагедія – пес бійцівської породи смерть загриз маленьку дитину. Про це повідомляє місцева поліція.

Як повідомляється, все сталося в одному з селищ Красноградського району. Бабуся чотирирічного малюка збиралася вийти з ним на прогулянку і залишила дитину без нагляду у дворі на кілька хвилин. Поки жінка була відсутня, з вольєра вирвався ротвейлер, який належав родичам дитини, і накинувся на нього.

На жаль, тварині вдалося завдати малюкові смертельних травм. Медикам, які прибули на місце події, залишалося лише констатувати факт загибелі дитини.

Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Рідні загиблого хлопчика розповіли, що придбали вже дорослого пса зовсім недавно, але той жодного разу не виявляв агресії. Правоохоронці порушили кримінальну справу за фактом загибелі дитини з позначкою «нещасний випадок».

У коментарях до повідомлення харків'яни дивуються, як дорослі могли так безвідповідально поводитися.

«Виходить, що господарі купили собаку вже дорослою, коли собаці було три роки? Тобто не виростили самі зі цуценя, а придбали десь готову собацюру бійцівської породи? Бляха-муха, але це ж не дворового Шарика у когось позичити. Це ротвейлер. Як так можна?!», - пишуть користувачі.

Нагадаємо, в селищі Борова, що на Харківщині, бродячий пес напав на 14-річну школярку і жорстоко покусав.

Як повідомляв раніше Знай.uа, особа в клапті: під Харковом здичавілий пес розправився з дитиною

Також Знай.uа писав про те, що в Запоріжжя зграя собак напала на дитину, ледь не загризли: городяни не можуть оговтатися від побаченого.