На кордоні із Росією було затримано місцевого мешканця, який намагався вивезти до держави-агресора комплектуючі до гелікоптера Мі-24. Про це розповіли у прес-центрі Служби безпеки України.

Як зазначають у контррозвідці, чоловіка на автомобілі затримали неподалік від державного кордону в районі села Лозно-Олександрівка Луганської області. У причепі авто він перевозив кільову частину військового гелікоптера Мі-24.

У планах зловмисника було перетнути кордон держави поза офіційними пунктами пропуску. У Росії контрабандний вантаж вже очікував подільник злочинця.

Наразі слідчі СБУ з’ясовують, як та звідки чоловік дістав кіль від військового вертольота, та хто допомагав йому у скоєнні злочину.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Фото: СБУ

«Бл*, та розстріляйте таку гниду на місці!!! Фото жмура по групам розкиньте! Може дійде хоч щось до рагулів!», «Одного зловили, а десять проїхали!», «25 років з конфіскацією зраднику», «Він, напевно, витягнув ту частину зі свого хліва», - обурюються українці під постом СБУ у соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, раніше Одеський суд закрив справу про контрабанду наркотиків під виглядом бананів: "Товар зіпсувався, паліть".

Як повідомляв портал "Знай.ua", журналіст показав, як за спиною Нефьодова створюється "Офіс контрабанди": відео.

Також "Знай.ua" писав про контрабанду цигарок, як спосіб захопити Україну: Зеленському розкрили "путінські" плани Угорщини.