У середу, 12 лютого, в небі над Харковом зберуться густі хмари, які весь день будуть посипати місто дрібним снігом і поливати холодним дощем. Вітер посилиться до 15-24 метрів за секунду. Про це розповіли на сайті Sinoptik.

Температура повітря 12 лютого в Харкові підніметься до 1 градуса тепла, вдень до нуля градусів вночі.

Рекордна тепло 12 лютого в Харкові було зафіксовано у 2002 році, тоді прогрілося до 5 градусів тепла. А рекордно холодно – в 1945 році, тоді вдарили морози до 24 градусів нижче нуля.

Погода в Україні 12 лютого, Укргідрометцентр

За православним традиціям, у цей день, 12 лютого, поминались святителі Василій Великий, Григорій Богослов і Йоан Золотоустий. Якою буде погода найближчим часом, передбачали по місяцю: якщо вночі у неї з'являвся червоний відтінок, то незабаром почнеться сильний вітер.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Разом з тим, посилення вітру вказувало на наближення сирої і дощової погоди. Вітер північний при безхмарному небі віщував сильні морози, які встановляться до кінця зими. Вітер із заходу приносив дощі і сльота, а південний вітер – суху погоду з потеплінням.

Як повідомляв Знай.ua навесні в Україні багато медичних послуг можуть стати безкоштовними. Однак для цього медичним установам потрібно буде виконати деякі умови, щоб отримати фінансування на надання цих послуг.

Також Знай.ua писав, пандемічний грип вирішив взятися за Житомирську область. Школи на карантині, адже захворіло вже більше 10 тисяч чоловік. Хворіють і дорослі, і діти.

Нагадаємо, не варто викидати зношені купюри, особливо у валюті. Їх можна спокійно поміняти на нові і не тільки в банку. Ми розповіли, де це зробити і хто приймає рішення про пошкодженість купюр.